Kaninus

BLACK FRIDAY: Få en GRATIS Detox-maske
for hver 100 KR, du bestiller for LÆS MERE

Rens af huden

Rens af ansigtRens kun din hud om aftenen 

Din hud skal holdes ren – men uden at affedte og skade hudens eget beskyttende lag.

Derfor skal du ikke vaske huden oftere end nødvendigt – og det skal gøres med skånsomme renseprodukter uden sæbe og skin­tonic uden alkohol. Skrappe vaskemidler (som håndsæbe og hårshampoo) hjælper ikke din hud – tvært­imod.

Mange med fedtet hud og bumser tror, at huden skal vaskes intensivt flere gange dagligt. Det er imidlertid en fejl. Konsekvensen bliver let, at huden forsøger at kompensere for den hyppige affedtning med at producere endnu mere fedt.

Hvis du bruger makeup eller har uren fedtet hud, bør du dog altid rense din hud én gang om dagen – om aftenen inden du går i seng.

Makeup, støv og snavs kan i løbet af dagen danne et tykt lag på hudens overflade. Det tilstopper porerne, så huden ikke kan ”ånde” om natten.

Huden bruger natten til at producere det hydrolipide lag – en hinde af uundværlige lipider, som beskytter din hud om dagen. Derfor skal du normalt ikke bruge rense­produkter om morgenen.

Om morgenen kan du blot friske op ved at skylle med lunkent vand og tørre af med et håndklæde. Afslut evt. med en balancerende skintonic og en creme, som passer til din hudtype.

Clarity Plus

165,00 DKK

Renseskum 
Sæbefri renseskum til alle hudtyper. Renser huden grundigt og skånsomt og fjerner makeup. Med havtorn-olie. Efterlader huden blød, frisk og helt ren. Bevarer hudens naturlige pH og mikroflora. Indeholder beroligende og fugtgivende komponenter.

Vis detaljer

Pure Cleansing Gel (1/2)

140,00 DKK

Rense-gel (trin 1) 
Vandbaseret renseprodukt til alle hudtyper - også meget sart hud. Fugter aktivt og blødgør huden. Gør det nemt at fjerne døde celler fra hudens overflade. Anvendes som første trin i rensningen - og følges op med Magic Jelly (trin 2)

Vis detaljer

Magic Jelly (2/2)

140,00 DKK

Rense-gel / makeup-rens (trin 2)
Hudrens til alle hudtyper, inklusiv meget sart hud. Opløser makeup og andre fedtopløselige urenheder. Olie-baseret. Magic Jelly benyttes som trin 2 i afrensning af huden - efter anvendelse af Cleansing Gel (trin 1)

Vis detaljer