Rens af huden

Rens af ansigtRens kun din hud om aftenen 

Din hud skal holdes ren – men uden at affedte og skade hudens eget beskyttende lag.

Derfor skal du ikke vaske huden oftere end nødvendigt – og det skal gøres med skånsomme renseprodukter uden sæbe og skin­tonic uden alkohol. Skrappe vaskemidler (som håndsæbe og hårshampoo) hjælper ikke din hud – tvært­imod.

Mange med fedtet hud og bumser tror, at huden skal vaskes intensivt flere gange dagligt. Det er imidlertid en fejl. Konsekvensen bliver let, at huden forsøger at kompensere for den hyppige affedtning med at producere endnu mere fedt.

Hvis du bruger makeup eller har uren fedtet hud, bør du dog altid rense din hud én gang om dagen – om aftenen inden du går i seng.

Makeup, støv og snavs kan i løbet af dagen danne et tykt lag på hudens overflade. Det tilstopper porerne, så huden ikke kan ”ånde” om natten.

Huden bruger natten til at producere det hydrolipide lag – en hinde af uundværlige lipider, som beskytter din hud om dagen. Derfor skal du normalt ikke bruge rense­produkter om morgenen.

Om morgenen kan du blot friske op ved at skylle med lunkent vand og tørre af med et håndklæde. Afslut evt. med en balancerende skintonic og en creme, som passer til din hudtype.

Edéle Bio-Bubble Micellar

168,00 DKK

Rensegél til normal og tør hud
Skånsom og luksuriøs gél til daglig rens af huden. Med Aquaxyl, Phyto-skum og rosenvand.

Lækker at bruge og mild duft. Kan benyttes som makeup-fjerner.

Rejsevenlig størrelse - kan medbringes i fly-håndbagage (100 ml).

Vis detaljer

Bio-Bubble Micellar - prøve

10,00 DKK

Rensegél til normal og tør hud
Skånsom og luksuriøs gél til daglig rens af huden. Med Aquaxyl, Phyto-skum og rosenvand.

Lækker at bruge og mild duft. Kan benyttes som makeup-fjerner.

Vis detaljer

Clarity Plus

165,00 DKK

Renseskum 
Sæbefri renseskum til alle hudtyper. Renser huden grundigt og skånsomt og fjerner makeup. Med havtorn-olie. Efterlader huden blød, frisk og helt ren. Bevarer hudens naturlige pH og mikroflora. Indeholder beroligende og fugtgivende komponenter.

Vis detaljer

Detox Plant Mask

With Aloe Vera and other plant extractsAnsigtsmaske af bambus 
Imprægneret med aktivt kul og og gennemvædet med stamceller af 12 planter, bl.a. Aloe Vera, Havtorn og ingefær.

Masken udrenser og gennemfugter huden, som friskes op og efterlades rolig og afslappet. Masken fremskynder hudens naturligt beskyttende egenskaber og efterlader huden gennemfugtet.

Vis detaljer

Berries Shampoo-Gel

145,00 DKK

Vaske-gelé   300ml 
Mild, universel og lækker shower gelé, som kan anvendes til vask af hele kroppen - også som hårshampoo og til ansigtet. Indeholder 14 ekstrakter af lægeplanter. Renser huden skånsomt, mindsker irritationer, udtørrer ikke huden. Egnet til alle hudtyper og aldre - også til børn.

Vis detaljer