7. Dybderens / skrub

Dybde-rens áf uren hud

Især meget fedtet teenager-hud kan have gavn af dybere rens for at hjælpe huden tilbage til balance. Man kan eventuelt få det gjort hos en kosmetolog, men man kan også sagtens gøre det selv – eventuelt i form af en kur over en periode.

Dybderens hjælper til at opløse indholdet af komedonerne og reducere fedtniveauet i huden. En god dybderens tilfører samtidg huden fugt samt vigtige mineraler.

Dybderens udføres typisk som en ansigtsmaske, man smører på huden og lader den sidde. Nogle gange skal den sidde i nogle minutter. I andre tilfælde kan den sidde natten over – afhængig af produktet.

Skrub hudens hornlag

Nogle mennesker – især mange mænd og drenge – har fra naturen et lidt tykkere hornlag (hudens øverste lag, som består af døde hudceller). Det kraftige hornlag kan øge risikoen for tilstopning af porerne, så huden ikke kan komme af med fedtet. Ved at reducere hornlaget lidt, kan man mindske risikoen for, at porerne stopper til.

Skrubbecreme / peeling er en metode til at fjerne døde hudceller. Den skal dog bruges forsigtigt. Højst én gang om ugen – og uden vold. Gør man det for tit – eller presser for hårdt – opnår man den modsatte resultat. Huden bliv­er udtørret og stiv med risiko for flere bumser.

Sambucus Mask

230,00 DKK

Dybderens / angsigtsmaske (Clay Mask) 

Udrensende ansigts-maske - til uren hud med tendens til bumser. Renser dybt uden at udtørre.

Lindrer, afbalancerer og forbedrer hudens mikrocirkulationGenopretter mineral-balancen og hudens naturlige mikroflora.

Masken er let at bruge og kan uden problemer kombineres med andre former for creme, rens m.v. Ved uren hud kan man opnå ekstra effekt ved at lade den sidde på natten over.

Clay Mask er et naturligt hudpleje-produkt baseret på helende og genoprettende plante-ekstrakter af bl.a. Troldnød, MyrraAloe Vera, Grøn Té og Timian.

Sambucus Mask er tidligere blevet solgt  under navnt Clay Mask.

Vis detaljer

Fast Action Scrub

175,00 DKK

Scrub-maske til fedtet uren hud
TO-I-ÉN, kan benyttes både som scrub og maske. Den perfekte løsning til fedtet uren hud med tendens til bumser. Fjerner overskydende talg, mindsker porerne, beroliger betændt hud, eksfolierer og hæmmer udbrud.

Afhængigt af den ønskede virkning, kan anvendes som mild scrub eller dybderensende maske.

Vis detaljer