Indgroede hår

Indgroede hår

Sådan undgår du indgroede hår
Når du fjerner hår - uanset om det sker ved barbering, voks eller sukkerpasta (
sugaring) - kan du nogle gange få problemer med indgroede (nedgroede) hår. De viser sig typisk som generende røde knopper - ofte omkring bikinilinjen.

Hår som gror indad - ingrown hairProblemet skyldes, at de nye bløde hår har svært ved at vokse ud, hvis huden er udtørret og stiv. Så begynder hårene at vokse indad i stedet for udad.

For at undgå indgroede hår, skal du som udgangspunkt blødgøre huden, og en ret simpel kombination af bodylotion med frugt-enzymer og skrubbecreme hjælper ofte meget.

Kvinde bruger bodylotion

Ekstra blødgørende bodylotion
En almindelig bodylotion kan hjælpe, men den er ikke altid tilstrækkelig. I stedet kan du bruge en bodylotion med frugt-enzymer, for eksempel Body Active EmulsionFrugt-enzymerne opløser den yderste grove, slidte del af hudens hornlag (de døde hudceller). Det gør huden mere blød og elastisk. Samtidig bliver hårene blødere og mindre genstridige.

Bruger du bodylotion med frugtenzymer dagligt vil du typisk kunne:

  • Undgå indgroede hår
  • Opnå mindre smertefuld hårfjerning
  • Få et pænere resultat af hårfjerning, da det bliver nemmere at fjerne alle hår (både lange og korte)

Har din bodylotion høj koncentration af enzymer (som i Body Active Emulsion), vil den også hjælpe til at reducere hårvæksten lidt og dermed gøre hårfjerningen mindre krævende.

Selv om du ikke har problemer med indgroede hår, kan du udmærket benytte bodylotion med frugtenzymer, da den er ekstra blødgørende og giver en meget lækker silkeblød hud.

Skruppecreme
For at blødgøre huden yderligere, kan det være en god i idé at supplere med 
skrubbecreme / peeling 1-2 gange om ugen (fx Slender Body Fruit Peeling) - især på de steder, hvor du  fjerner hår. Vær dog opmærksom på, at skrubbecreme / peeling ikke må bruges for ofte. Man skal heller ikke skrubbe for kraftigt. Gør man det for hyppigt eller voldsomt, risikerer man det modsatte resultat (huden bliver udtørret og stiv).

Slender Body Active Emulsion

180,00 DKK

Kvinde smører bodylotion påBodylotion / creme 
Ekstra blødgørende creme med frugt-enzymer. Velegnet til at holde huden blød - og undgå indgroede hår. Let og hurtigt absorberet med frugt- og bær-duft. Indeholder uddrag af tropiske frugter, shea- og murumuru smør samt Koffein, Dødehavs-mineraler og hestekastanje-ekstrakt. Fugter, stimulerer og beskytter huden. Reducerer tegn på cellulite. Styrker blodkar og forbedrer hudens elasticitet.

Vis detaljer

Slender Body Fruit Peeling

235,00 DKK

Peeling / skrubbecreme til kroppen 
Skånsom og effektiv peeling til kroppen. Chokolade- og frugt-cocktail – baseret på AHA frugtsyrer og planteekstrakter. Fjerner effektivt døde hudceller, lysner, blødgør og udglatter ru og tør hud. Stimulerer stofskiftet og hjælper med at reducere tegn på cellulite. Gør huden helt glat, silkeblød og smidig.

Vis detaljer