Indgroede hår

Sådan undgår du indgroede hår
Når man fjerner hår - fx med voks eller sukkerpasta (
sugaring) - kan man nogle gange få problemer med indgroede (nedgroede) hår.

Hår som gror indad - ingrown hairDet kan være svært for de nye fine hår med bløde spidser at vokse ud, hvis huden er udtørret og stiv på overfladen. Så begynder hårene at vokse ind i stedet for udad.

Kvinde bruger bodylotionHold huden blød
For at undgå det, skal man som udgangspunkt blødgøre huden så godt man kan. For at blødgøre huden, er det en god idé at bruge skrubbecreme / peeling 1-2 gange om ugen (fx Slender Body Fruit Peeling) og bodylotion / fugtighedscreme dagligt på de steder, hvor man fjerner hår. Når huden er blød og elastisk, vokser hårene ud som regel uden problem. Skrubbecreme / peeling må ikke bruges for ofte og heller ikke med vold, ellers får man det modsatte resultat (huden bliver mere udtørret af det).

En ret simpel behandling med skrubbecreme og bodylotion hjælper ofte meget, men nogle gange er den ikke effektiv nok.

Ekstra blødgørende bodylotion
Vil man undgå problemer med indgroede hår, er almindelig bodylotion ikke altid tilstrækkelig til at løse problemet. I stedet kan man bruge en bodylotion med frugt-enzymer, for eksempel Body Active EmulsionFrugt-enzymerne går effektivt ind og opløser det yderste grove, slidte del af hudens hornlag (de døde hudceller). Det gør huden ekstra blød og elastisk. Samtidig bliver hårene blødere og mindre genstridige.

Bruger man Body Active Emulsion hver dag mellem hårfjerning-behandlingerne betyder, at:

  • Man undgår indgroede hår
  • Selve hårfjerningen bliver mindre smertefuld
  • Man opnår et bedre resultat hårfjerningen, da det bliver nemmere at fjerne alle hårene (både lange og korte)

Body Active Emulsion også hjælper til at reducere hårvæksten pga høj koncentration af enzymer i cremen

Body Active Emusion er ikke specifikt tænkt som en creme mod indgroede hår i forbindelse med hårfjerning. Den kan benyttes af alle som en lækker - ekstra blødgørende - creme til hele kroppen.


Slender Body Active Emulsion

180,00 DKK

Kvinde smører bodylotion påBodylotion / creme 
Ekstra blødgørende creme med frugt-enzymer. Velegnet til at holde huden blød - og undgå indgroede hår. Let og hurtigt absorberet med frugt- og bær-duft. Indeholder uddrag af tropiske frugter, shea- og murumuru smør samt Koffein, Dødehavs-mineraler og hestekastanje-ekstrakt. Fugter, stimulerer og beskytter huden. Reducerer tegn på cellulite. Styrker blodkar og forbedrer hudens elasticitet.

Vis detaljer

Slender Body Fruit Peeling

235,00 DKK

Peeling / skrubbecreme til kroppen 
Skånsom og effektiv peeling til kroppen. Chokolade- og frugt-cocktail – baseret på AHA frugtsyrer og planteekstrakter. Fjerner effektivt døde hudceller, lysner, blødgør og udglatter ru og tør hud. Stimulerer stofskiftet og hjælper med at reducere tegn på cellulite. Gør huden helt glat, silkeblød og smidig.

Vis detaljer

Skin Moisturizer, mini

65,00 DKK

Bodylotion, mini 
Rejseversion af Magirays bodylotion, Slender Body Active Emulsion. Kan benyttes både på kroppen og i ansigtet. Indeholder små mængder frugtsyre, som gør huden ekstra blød.

Vis detaljer

Green Coffee Body Scrub

235,00 DKK

Skrub til kroppen 
Stimulerende og opstrammende scrub med grøn kaffe og kakao. Fjerner grundigt døde hudceller, aktiverer stofskiftet og udglatter huden - takket være en rig sammensætning af bio-aktive ingredienser. Også egnet til kropsbehandlinger for hud med særlige pleje-behov.

Vis detaljer