9. Kosmetolog

Bumseråd nr. 9:

Gå til kosmetolog

Hvis du har problemer med uren hud, kan du naturligvis gøre meget selv for at rense din hud og bringe den tilbage i balance, Men fagfolk har naturligvis mere erfaring, og derfor kan det være en god idé at tage kontakt til en kosmetolog med erfaring indenfor problemhud.

Kosmetologer og kosmetikere vil blandt andet kunne give en rigtig ansigtsbehandling, herunder en grundig dybdrerens af din hud, som kan give dig et bedre udgangspunkt for selv at vedligeholde huden gennem din daglige rens.

Samtidig vil kosmetologen kunne give dig en personlig vejledning om netop din hud, og hvordan du bedst passer og plejer den, så den bliver sund.

Vær opmærksom på, at kosmetologer er forskellige. Nogle har størst fokus på for eksempel øjenvipper og hårfjerning, mens andre har større interesse for huden og hudens problemer. Nogle har endda specialiseret sig i bumser og anden problemhud, og vil derfor have særlige forudsætninger for at give råd om uren hud.

Det kan derfor være en god idé at forhøre sig blandt andre - eller spørge kosmetologen selv - om deres erfaring med uren hud og bumser.

Sambucus Mask

230,00 DKK

Dybderens / angsigtsmaske (Clay Mask) 

Udrensende ansigts-maske - til uren hud med tendens til bumser. Renser dybt uden at udtørre.

Lindrer, afbalancerer og forbedrer hudens mikrocirkulationGenopretter mineral-balancen og hudens naturlige mikroflora.

Masken er let at bruge og kan uden problemer kombineres med andre former for creme, rens m.v. Ved uren hud kan man opnå ekstra effekt ved at lade den sidde på natten over.

Clay Mask er et naturligt hudpleje-produkt baseret på helende og genoprettende plante-ekstrakter af bl.a. Troldnød, MyrraAloe Vera, Grøn Té og Timian.

Sambucus Mask er tidligere blevet solgt  under navnt Clay Mask.

Vis detaljer