Økologiske vatpinde

18,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Vatpinde med økologisk bomuld 
200 stk. med bomuld i begge ender. Bomulden er økologisk dyrket og certificeret af den økologiske økologiske kontrolorganisation Soil Association Organic.

 

Detaljer

Antal:
200 stk

Pindene er fremstillet af hårdt presset papir, mens bomulds-"hætten" er fremstillet af økologisk bomuld.

Anvendelse:
Kan bl.a. anvendes forbindelse med lægning af makeup, påsmøring af salve på udvalgte steder eller til andre praktiske formål.

Bemærk:
Ved anvendelse som ørerenser, anbefales det ikke at rense inde i selve øregangen. Øret er selvrensende, og ørevoks bevæger sig udad. Ved at rense med vatpinde i selve øregangen er der risiko for at skuppe ørevoks dybere i ind øret, hvorved der er risiko for prop i øret - risiko for betændelse. Se fx Oticons vejledning om rens af ører.

Hvis du har problemer med skællet hud eller irritation omkring ørerne, kan du evt. smøre lidt creme på det ydre øre. Hvis huden virker skællet, vil SeboFin ofte være et godt valg. Er huden skadet på anden vis, kan du prøve salven Myrrha Balsam (hvor du evt. kan få glæde af dine vatprinde)

Soil Association opfylder de internationale krav til økologisk bomuldsproduktion fra GOTS (Global Organic Textle Standard).

Yderligere information

Set Product as New from Date Nej
Set Product as New to Date Nej
Specialpris Nej
Special Price From Date Nej
Special Price To Date Nej
Størrelse Nej