Bumse-sæt nr. 1

355,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Kaninus

Denne vare kan købes med medlemsrabat.
Opret "Login" og se, hvad du sparer

Rensekum og oliefri creme 
Basis-rensesæt - meget velegnet til fedtet eller uren hud. Perfekt til teenageren som start på god daglig hudpleje.


Clarity Plus er lækker renseskum med havtornolie, som renser grundigt - også mascara. Med havtorn-olie. Efterlader huden blød, frisk og ren.


Quatro Gel er en let oliefri creme-gelé til både normal, blandet og problemhud. Har fire-dobbelt effekt på huden: 1) Giver fugt 2) beroliger 3) modvirker betændelse og 4) regulerer sebum-produktionen.


Produkterne er baseret på et højt indhold af plante-ekstrakter og dødehavsmineraler - og er uden parabener

 

Detaljer

Indhold:

  • ClarityPlus, vaskeskum, 150 ml
  • Quatro Gel, creme-gel, 75 ml
  • Magirays vejledning i hudpleje til fedtet hud og bumser

Rens af huden: 
Tendensen til bumser forværres af forkert rens. Huden skal holdes ren - uden at ødelægge hudens beskyttende lag (det hydrolipide lag). Derfor skal aldrig bruge skrappe vaskemidler som håndsæbe eller shampoo til vask af huden! Overdreven vask kan gøre problemet værre.

Vask kun ansigtet én gang om dagen - om aftenen! Om morgenen er huden ikke beskidt på samme måde, og det rigeligt eventuelt at skylle ansigtet med lunkent vand.

Clarity Plus er en skånsom sæbefri vaskeskum, som renser huden - uden at ødelægge hudens naturlige beskyttelse.

Quatro Gel er en oliefri creme-gel, som giver huden rigeligt med fugt - uden at gøre den fedtet. Den hjælper til at bringe hudens pH i balance og hæmmer samtidig irritationer. Brug cremen både morgen og aften.

Sættet er et basis-sæt, som omfatter rens og creme. Om nødvendigt kan sættet suppleres med andre af produkter, som hjælper til at rense og afbalancere hud med bumse-problemer.

Alle produkter er uden parabener, sls, alkohol, parafume, og farvestoffer.

Effekt:

Den rette rens og creme er første trin i enhver korrekt forbyggelse af uren hud og bumser. Dermed kommer huden i bedre balance, og problemerne formindskes.

Ved at kombinere den rette rens og creme med en dybde-rensende maske får huden yderligere hjælp til at genoprette det hydrolipide lag, det naturlige pH og mikroflora, og over nogle uger mindskes udbrudene af bumser.

Nogle gange kan det være nødvendigt at udvide behandlingen med andre midler. Magiray har flere andre produkter, som kan supplere behandlingen - afhængig af den enkeltes behov, blandt andet:

Det gælder blandt andet:

Fast Action Clay Mask  er en dybderensende maske, som ikke udtørrer huden.  

Fast Action Local Care som er egnet til lokal behandling de enkelte bumser

Alle produkterne bygger på princippet om at hjælpe huden til balance, så den selv løser problemerne. Tal med din Magiray hudplejekonsulent, hvis du har brug for råd og hjælp.

Magirays naturlige hudplejemidler er ikke medicin. De fleste vil opleve markante forbedringer i takt med, at huden kommer i balance. Fedtet hud og bumser er imidlertid kompliceret. Det har ofte relation til ubalancer andre steder i kroppen, som resultat af stress, kost, hormonale ændringer pga af pupertet, graviditet og meget andet.

Vær opmærksom på, at svær acne kan give anledning til varige ar-dannelser. Ved udbrud af egentlig Acne Vulgaris, hvor forbedret hudpleje ikke er tilstrækkelig, kan medicinsk behandling være relevant. Her anbefales det at konsultere en hudlæge.

Magirays hudpleje har alene til formål at forbedre hudens naturlige balance og dermed mindske hudproblemer. Den har derfor ingen negativ effekt på en eventuel medicinsk behandling.

Yderligere information

Set Product as New from Date Nej
Set Product as New to Date Nej
Specialpris Nej
Special Price From Date 17/10/2016
Special Price To Date Nej
Størrelse Nej