Julebytning

Bytning af julegaver

Bestilling af julegaver

Sidste mulighed for at bestille pakker til levering inden jul er:

Lørdag d. 21. december 2019

Her vil vi - ifølge PostNord - stadig kunne nå at sende, så du får pakken Lillejuleaften (d. 23. dec.). Op til jul anbefaler vi, at du bestiller til levering på posthus eller pakkeboks, da der altid er større risiko forbundet med levering på hjemadressen.

En sidste mulighed for at bestille julegave helt frem til jul er Gavekort +Plus, som kan bestilles helt frem til Juleaftensdag kl. 11. Du får sendt pr mail og printer selv gavekortet ud.

I alle tilfælde opfordrer vi til at bestille gaver hurtigtst muligt, da der altid er en risiko ved at bestille i sidste øjeblik!

 

Bytning af julegaver

Hvis du eller din famiiie får brug for at bytte julegaver i Kaninus, er der gode muligheder for det:

Indtil 15. januar: Alle varer byttes med pengene retur. Du kan returnere gratis.

15. januar - 1. februar: Du kan fortsat bytte, men du får pengene som "tilgodebevis" ved, at pengene sættes ind på din Kaninus-kontoDu har stadig gratis retur.

Hvis du har givet Magiray hudpleje til venner eller familie, kan de også bytte på samme måde. De opretter blot et Login med Kaninus-konto, hvor de kan modtage pengene.

Sådan returnerer du:

Kontakt os på tlf. eller mail, hvis du vil bytte. Fortæl hvilke varer, du vil bytte og hvornår de er købt (oplys gerne ordre- eller faktura-nummer)

Vi mailer dig derefter en pdf-fil, som du printer ud og sætter på pakken, så du kan returnere gratis.

Kontakt:
Michael Borgen, tlf. 22 33 14 94
Valentina Borgen, tlf. 50 982 682
info@magiray.dk

Begrænsninger:

Byttereglerne gælder kun "rigtige" varer. Prøver, hvor købet i forvejen refunderes i forbindelse med købet er ikke omfattet af bytteretten. Varer som er taget i brug, tages normalt ikke retur . dog kan vi i nogle tilfælde tilbyde det mod et nedslag i værdien.

 

 

Gavekort til Kaninus

0,00 DKK

Gavekort til lækker hudpleje

Dette gavekort giver modtageren frit valg indenfor det store udvalg af hudpleje-produkter fra Magiray eller andre produkter i webshoppen Kaninus.

Gavekortet sendes via mail (som PDF-fil), som er let at printe ud - eller videresende som mail. Du vil normalt kunne modtage gavekortet hurtigt (indenfor et døgn - oftest hurtigere).

Vis detaljer