Pearl Toner & Creme Maske

390,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Kaninus

Denne vare kan købes med medlemsrabat.
Opret "Login" og se, hvad du sparer

Toner og frit valg af creme-maske 
Pearl Moisturizing Toner sammen med en lækker creme-maske efter eget valg. Vælg mellem den beroligende CalmiFin, den fugtende LiftoFin eller ArgaLan, som giver huden et ekstra bidrag af dens naturlige lipider.

* Påkrævede felter

390,00 DKK
 

Detaljer

Sættet består af Pearl Moisturizing Toner og frit valg mellem tre forskellige creme-masker med forskellige egenskaber

Alle tre masker kan både benyttes som daglig creme - og som maske. Selv hvis de anvendes som maske, er det ikke nødvendigt at vaske dem af. 

Pearl Moisturizing TonerPearl Moisturizing Toner

100 ml

Anvendelse:
Bruges morgen og aften efter hver rens og afsluttes med creme.

Hudtyper:
Normal, tør og moden hud

Til yngre, fedtet eller uren hud - eller hud med andre problemer - kan His/Hers Fast Action Toner i mange tilfælde være mere egnet.

Aktive ingredienser:
Ruscus ekstrakt, laminaria og agurk, ricinusolie, hydrolyseret perle ekstrakt, det Døde Hav salt, mælkesyre, allantoin, NMF ingredienser, niacinamid (vit. B3).

CalmiFin Cream-MaskCalmiFin Cream-mask

50 ml

Anvendelse:
Calmifin kan udmærket benyttes til daglig brug som ansigtscreme - især for personer som har meget sart eller irritereret hud. Brug den på ren hud i ansigt, hals og decolleté morgen og aften. Er også velegnet til øjenomgivelserne og kan bruges som beroligende maske. Den behøver ikke vaskes af.

Aktive ingredienser:
Kamille-, katost- og vorterod-ekstrakter. Hvedekim, ole, allatoin og vitamin E

Liftofin Cream-MaskLiftoFin Cream-Mask

50 ml

Anvendelse:
Benyttes som creme på ren hud i ansigtet, på halsen og evt. décolleté (bryst-regionen) morgen og aften. Passer også perfekt til øjenomgivelserne. Kan bruges som maske – hviler på huden i 15 min i et tykt lag. Behøver ikke vaskes af.

Aktive ingredienser:
Ginkgo-ekstrakt, jojoba og hvedekim-olie, panthenol, hyaluronsyre, niacinamid (vitamin B3), vitamin A og E, hydroxyprolin (patenteret løft-kompleks Sepilift), NMF, fructose, mælkesyre, glycin.

ArgaLan Cream-MaskArgaLan Cream-Mask

50 ml

Anvendelse:
Du smører den på ren hud i ansigtet, hals og décolleté morgen og aften. Passer også perfekt til øjenomgivelser. Kan bruges som maske på huden i 15 min i et tykt lag. Det er ikke nødvendigt at vaske den af.

Aktive ingredienser:
Argan olie, sød mandel olie, squalane, stenfrø rod, fructose, retinylacetat, retinylpalmitat, Tocopherol, tocopherylacetat, hvedekimsolie.

Yderligere information

Set Product as New from Date Nej
Set Product as New to Date Nej
Specialpris 348,00 DKK
Special Price From Date 18/10/2016
Special Price To Date 24/12/2016
Størrelse Nej